Симаронес де Сонора

Последни резултати

лига час среща/резултат
МЕК2 24.02.2018
Симаронес де Сонора Симаронес де Сонора 2 - 2 Универсидад Гуадалахара Универсидад Гуадалахара
МЕК2 18.02.2018
Дорадос Дорадос 1 - 0 Симаронес де Сонора Симаронес де Сонора
МЕК2 14.02.2018
Симаронес де Сонора Симаронес де Сонора 0 - 1 Минерос де Сакатекас Минерос де Сакатекас
МЕК2 10.02.2018
Потрос УАЕМ Потрос УАЕМ  1 - 0 Симаронес де Сонора Симаронес де Сонора
МЕК2 03.02.2018
Симаронес де Сонора Симаронес де Сонора 0 - 1 Корекаминос УАТ Корекаминос УАТ
МЕК2 31.01.2018
Атлетико Сан Луис Атлетико Сан Луис 1 - 3 Симаронес де Сонора Симаронес де Сонора
МЕК2 27.01.2018
Симаронес де Сонора Симаронес де Сонора 1 - 0 Селая Селая
МЕК2 21.01.2018
Атлетико Сакатепек Атлетико Сакатепек 1 - 0 Симаронес де Сонора Симаронес де Сонора
МЕК2 13.01.2018
Симаронес де Сонора Симаронес де Сонора 2 - 3 Кафеталерос де Тапачула Кафеталерос де Тапачула
МЕК2 06.01.2018
Мурсиелагос Мурсиелагос 1 - 3 Симаронес де Сонора Симаронес де Сонора
МЕК2 11.11.2017
Симаронес де Сонора Симаронес де Сонора 1 - 1 Венадос Венадос
МЕК2 04.11.2017
Атланте Атланте 0 - 1 Симаронес де Сонора Симаронес де Сонора
МЕК2 28.10.2017
Симаронес де Сонора Симаронес де Сонора 1 - 2 Тампико Мадеро Тампико Мадеро
МЕК2 22.10.2017
Хуарес Хуарес 2 - 2 Симаронес де Сонора Симаронес де Сонора
МЕК2 14.10.2017
Симаронес де Сонора Симаронес де Сонора 1 - 2 Алебриес де Оахака Алебриес де Оахака
МЕК2 08.10.2017
Симаронес де Сонора Симаронес де Сонора 1 - 0 Дорадос Дорадос
МЕК2 01.10.2017
Универсидад Гуадалахара Универсидад Гуадалахара 2 - 0 Симаронес де Сонора Симаронес де Сонора
МЕК2 16.09.2017
Минерос де Сакатекас Минерос де Сакатекас 1 - 2 Симаронес де Сонора Симаронес де Сонора
МЕК2 09.09.2017
Симаронес де Сонора Симаронес де Сонора 3 - 1 Потрос УАЕМ  Потрос УАЕМ
МЕК2 26.08.2017
Корекаминос УАТ Корекаминос УАТ 2 - 2 Симаронес де Сонора Симаронес де Сонора